Wie ben ik

Mijn naam is Monique van Loon – Bouwmeesters, getrouwd en moeder van 4 kinderen.
Na de Hogere Opleiding voor Verpleegkundigen in Nijmegen (HBOV) heb ik gewerkt als wijkverpleegkundige en diverse staf- en managementfuncties in de thuiszorg en kinderopvang gehad.
In de periode dat ik zelf mantelzorger was, merkte ik dat de gezondheidszorg veel mogelijkheden geeft, maar ook ingewikkeld is geworden en continu in beweging is. Daarom wil ik mijn kennis en ervaring gebruiken om mantelzorgers te ondersteunen en ontlasten en hen te helpen de weg te vinden in de wirwar van mogelijkheden, subsidies, regels en budgetten.
In 2013 ben ik dan ook gestart met de post HBO opleiding Mantelzorgmakelaar van de Hogeschool Rotterdam, welke opleiding ik in 2014 succesvol heb afgerond.

Maatwerk
Een persoonlijke benadering, bij u thuis, advies en begeleiding op maat en in overleg regeltaken overnemen; dat is waar ik voor sta.
Zodat u verder kunt als mantelzorger en u zich echt gehoord, ondersteund en ontlast voelt. Dat is mijn doel.

Als Mantelzorgmakelaar ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie Mantelzorgmakelaars BMZM en sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister van de BMZM.

Onafhankelijk
Mantelzorgmakelaar Monique van Loon werkt niet vanuit een (zorg)instelling, gemeente of zorgverzekeraar, ik ben volledig onafhankelijk. Daarom kan ik u goed en objectief bijstaan en stel ik het belang van u, als mantelzorger en de cliënt, voorop.
Als u woonachtig in Zuid Brabant of De Kempen bent, neem dan contact op voor een eerste gesprek (06 – 34760202) en ervaar wat Mantelzorgmakelaar Monique van Loon voor u kan betekenen!